Sider

lørdag 25. desember 2010

Miljøvennlig kurv


På kurs i Uppsala gikk "ho mor" litt amokk på Designtorget. Ett av innkjøpene ble denne gummikurven med hanker, som egentlig er ment som handlenett. Den passer perfekt til oppgaven å romme halvbrukte barneklær. Dvs klær som har vært brukt, men ikke er skitne nok til å gå til vask. Å slippe å ha slike klær slengende rundt på badet kan kanskje være en humøroppkvikker, og kanskje er det litt miljøvennlig og. Man slipper jo at klærne bare blir lempet på vask i ren frustrasjon over alt rot.........


fredag 24. desember 2010

Julepyntet minitre


I år hr jeg virkelig slått meg løs på Åhlens når det gjelder julepynt. De har noe for enhver stilart og smak. Jeg fallt for disse gammeldagse soppene og ekornene i glass, som minner om julen for ett par dekader siden. Hos meg har de fått pryde en grønn busk, iallefall enn så lenge , til  det ordentelige treet kommer i hus.


lørdag 4. desember 2010

Vimplerdilla


At jeg har vimpeldilla er ingen hemmelighet. Hos oss er det både ferdigkjøpte og egenproduserte vimpler. Foreløpig har de imidlertid vært begrenset til barnerommene. Men da jeg fant disse julevimplene ble jeg bre nødt til å ha ett innslag i stuen og. Herlige, litt barnslige, og veldig fargerike. Mitt i prikk for vårt hjem.