Sider

onsdag 22. februar 2012

Ugler i mosen

Her om dagen kom en herlig pakke i posten fra danske Anker Living. Jeg hadde bestilt meg noen smykker. Det smykket som gjorde mest inntrykk på meg var dette uglehalskjedet fra Finnsdottir. Har hatt det på hver eneste dag siden jeg fikk det. Mange har nok vandret videre på interiør og accessoarfronten, fra ugler mot sommerfugler, men undertegnede sverger fremdeles til ugla. 

Thora Finnsdottir er kjeramiker og lager alt fra interiør som vaser, krukker og lamper, til veggpynt og smykker. Verdt en titt hvis man ikke alltid vil gå "mainstream".


søndag 19. februar 2012

Hytteplaner

Kanskje noe utradisjonelle hytteplaner hos denne familien. Riktignok er vi litt sugne på hytte, enten på Mjølfjell, i Myrkdalen eller ett annet "skiparadis" i overkommelig avstand fra Bergen. Men, akkurat nå er det mer beskjedne hytteplaner på trappene. Mikkel på 2 er i overgangssonen mellom å kunne ligge i sprinkelseng, og å gå over til "juniorseng". Mang en gang har en liten fot vært på vei over sprinklene , slik at senga nesten velter. Derfor har vi gått til anskaffese av en solid, halvhøy seng. Den er faktisk 20 år gammel, og kjøpt "second hand" fra Os. Først var planen å male den grønn, men nå har vi vendt oss til brunfargen og bevarer den som den er . Har litt sjarm med striper og hakk og.
Sengen har fått postkasse(bursdagsgave fra Bestefar), og kålormkrok(fra Farmor og Farfar).Her har verktøyet, og kaptein Sabeltann-sverdet fått plass.
Og, tro det eller ei, men det er under denne sengen det skal bli hytte. Har innkjøpt stoff i fine farger, som snart frøken symaskin skal få bryne seg på. Resultatet følger, forhåpentlig vis om ikke lenge.
Sengetøy fra Småfolk, pute fra Blafre, og alle Mikkels små venner er allerede på plass.

lørdag 18. februar 2012

Blir det noe ris i helgen?

Da er vi klare for fastelaven. Ungene har laget nydelige fastelavensris i barnehagen, med masse fjær og papirremser. I morgen ettermiddag blir det deilige fastelavensboller, med rikelige mengder kardemumme. Så gjenstår det bare å se hva det blir til med risingen, he he.

fredag 17. februar 2012

En kunstner i familien?

Ikke en kunstnerfamilie, virkelig ikke. Men kanskje har vi en kunstner i familien. 

Barnehagene i Helse Bergen har kommet med ny langtidsplan for 2012 til 2015, og i den planen er "monster"-tegningen til vår eldste sønn avbildet. Ikke så lite stolt mor, som er på vei ut for å kjøpe glass og ramme.
 Vetles monster ser du her: