Sider

mandag 1. november 2010

Nesten blanke arkNå har vi endelig fått kvittet oss med gjestesengen på Mikkel sitt rom, og rommet er klart for å bli bare hans. Det betyr at vi ikke lenger har nattevåk, og må ha kriseløsninger og rombytte midt på natten, noe som hjelper masse på humøret. Jippi.! Rommet er allerede malt, og har fått en kontrastvegg i beige. Der er det klistret opp en stor tapetelefant fra En Gul Knapp. Skapdørene har fått nye små sopper som håndtak. En liten madrass ligger på gulvet til lesing og avslapping på kvelden, og Mikkel har fått fram den høye arvegodssengen sin, da han var på vei over kanten på den lille nusselige hvite.  Sakkosekken er dåpsgave.

Planene videre er å bygge ett bord for den elektriske togbanen, slik at det ikke behøver å bygges opp og ned mellom hvar gang. Kanskje noe dekorative strykepåmerker til den enkle liftegardinen, og noen hyller til nips og bøker på veggene. Det får komme litt etter hvert.

Poden sov i allefall som en stein første natt på det nyryddede rommet, og vi krysser fingre for at det fortsetter.........Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.