Sider

onsdag 14. mars 2012

Orden i sysakene- eller på kommoden

Endelig har det blitt litt orden i sysakene -eller på soverommet i dette tilfellet.Lenge har det vært ett problem at smykker og sminke flyter over på kommoden. Når 4 individ skal slåss om kvadratmetrene, så har man sin tilmålte plass, og for meg har det innebært å måtte bygge i høyde og bredde. Stikkord: ROTETE. Måtte derfor bite i det sure eplet, og investere i Noblesse oppbevaring for sminke. Det ble veldig bra- og ikke minst enkelt å finne rette produkter om morgenen. Statementsmykkene, som har vært stuet ned i diverse smykkeskrin, har fått ett nytt smykketre-fra Living.Veldig greit å slippe å bruke 15 minutter på å separere 5 halsekjeder som har nøstet seg i hverandre før man skal på jobb om morgenen.
I verste( eller beste ) fall kan dette resultere i både mer hverdagssminke, og en litt mer pyntet fruU i det daglige. SMIL.

2 kommentarer:

  1. Likte godt den kule tapeten:)

    SvarSlett
  2. Oj vad jag ser fram emot den dagen det blir någon ordning i kaoset här hemma...och pedant som jag är så är frågan om jag någonsin kommer vara nöjd med ordningen....

    kramar

    SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.