Sider

onsdag 3. august 2011

Her har vi rundet de 4

Etter feiring av 4-årsdag hos bestefar i Tønsberg, og hos Farmor og farfar i Hardanger, var det på fredag duket for barneselskap. Selv om det var midt i ferien kunne de fleste komme. Dette til stor jubel for både bursdagsbarn , og foreldre.Diskusjonen har vært lang, ang. om det skulle være en fotballkake, eller sjørøverkake. Til slutt endte det med sistnevnte. Mor stod på hue og bakte og dekorerte til langt på natt, og resultatet ble slett ikke værst. Geleen skulle vært litt blåere, men det gjør ingenting.
Etter pølsefest og pizza var det tid for sjokoladekake og kanelboller. Midt i det hele glemte imidlertid mor å sette frem kanelbollene, så de har vi fortært i ettertid.


For å finne godteposene måtte vi på skattejakt. Først en tur med kart nummer en gjennom hele huset, deretter fant vi kart nummer to under Mikkel sin seng, som bragte oss en rundtur i hagen og. sabeltann hadde gjemt skatten i ripsbuskene. Størsten var lett anterert etter den voldsomme jakten, og minsten var forsynt, og tok seg en pause i gresset.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.