Sider

søndag 19. februar 2012

Hytteplaner

Kanskje noe utradisjonelle hytteplaner hos denne familien. Riktignok er vi litt sugne på hytte, enten på Mjølfjell, i Myrkdalen eller ett annet "skiparadis" i overkommelig avstand fra Bergen. Men, akkurat nå er det mer beskjedne hytteplaner på trappene. Mikkel på 2 er i overgangssonen mellom å kunne ligge i sprinkelseng, og å gå over til "juniorseng". Mang en gang har en liten fot vært på vei over sprinklene , slik at senga nesten velter. Derfor har vi gått til anskaffese av en solid, halvhøy seng. Den er faktisk 20 år gammel, og kjøpt "second hand" fra Os. Først var planen å male den grønn, men nå har vi vendt oss til brunfargen og bevarer den som den er . Har litt sjarm med striper og hakk og.
Sengen har fått postkasse(bursdagsgave fra Bestefar), og kålormkrok(fra Farmor og Farfar).Her har verktøyet, og kaptein Sabeltann-sverdet fått plass.
Og, tro det eller ei, men det er under denne sengen det skal bli hytte. Har innkjøpt stoff i fine farger, som snart frøken symaskin skal få bryne seg på. Resultatet følger, forhåpentlig vis om ikke lenge.
Sengetøy fra Småfolk, pute fra Blafre, og alle Mikkels små venner er allerede på plass.

3 kommentarer:

  1. Den var kjempefin, veldig koselig retrofølelse. Og du, de selger mange lamper på Finn som ligner på den du ønsker deg.

    SvarSlett
  2. Herlig seng! Tenker han er fornøyd med den ja! Flott sengetøy :)
    Klemmer

    SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.