Sider

fredag 28. januar 2011

Utfordring fra Millie-Moi

Jeg har blitt utfordret av min barselvenninne Millie-moi  til å være med på utfordringen i bloggen Åpent hus.

Utfordringen er som følger:

Jeg oppfordrer deg til å presentere noe som har stor immatriell verdi for deg.
 (altså som har verdi langt ut over hva det koster) og forklare hvorfor. Lenke så til dette lotteri-innlegget, og send utfordringen videre til to andre bloggere. Tidligere innlegg kan også brukes. Husk å sende utfordringen videre til til to.

Den er en del av feiringen av at Åpent hus har rundet 1000000 lesere, og det skal være fine premier å vinne for de som geltar.
Mitt bidrag blir nok denne rokokko-stolen. De selges på diverse loppemarkeder, og på Finn for en "slikk og ikke-no", men for meg er denne stolen værdt mye mer enn det. Den er håndbrodert av min mor på 1970-tallet, og har stått i stua vår i mitt barndomshjem i alle år. Etter at vi fikk hus har den emigrert til Berge, og er plassert i gangen, som en avlastningsstol for av - og påkledning.

Tanken var at den skulle pusses, males og trekkes, men ikke noe av dette er blitt gjort. Og ikke kommer jeg til å gjøre det heller. Ikke fordi jeg er lat, for jeg elsker slike små oppussingsprosjekt. Men- rett og slett fordi jeg syntes den er så fin som den er. den bryter litt med alt det stramme svarte og hvite, og ikke minst- den er jo brodert av min mor. Fint minne å ha akkurat slik som den er.

Jeg sender utfordringen videre til Marlene M, med ønske om mange besøk i butikken i månedene som kommer, og til Barbarella1 kommentar:

 1. ah - takk for at du deler.
  fint å se hva som betyr noe ekstra for deg.

  riktig lykke til i lotteriet hos meg
  og god helg!

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.