Sider

lørdag 19. februar 2011

Kaktus til barna


Barnerommene oppgraderes litt om litt. Nå har de to gutta fått hver sin nye hylle på rommet. Meningen var at minsten skulle få to kuber tapetsert med elefantpapir fra Blafre, men så ble størstemann missunnlig, og ville ha en av dem. Derfor ble det en til hver i denne omgang, og det er vel greit. Han fikk velge papir til tapetseringen selv, og valgte grønnblomstrete, slik at det skulle matche nattbordet.-Mor hadde selvsagt ikke noen finger med i det valget..........

Uansett fant jeg samme dag noen herlige små kaktuser på Plantasjen, i fargerike potter. Pyntet som små mennesker, med øyne, hår osv. Ypperlig som blomster på barnerommet, i og med at de ikke må vannes i tide og utide. Men , de må stå litt over den høyden der ivrige små fingre kan stikke seg da.


I Vetle sin kube står det en veteranbil fra Farmor og Farfar var på Cuba, samt en trekarusell fra Latvia.
Mikkel har plassert noen av sin ett-årsgaver i sin kube: Risteglass med Bambi fra Håvard, og monstertruck i tre fra Mathias.Dessuten spissmus fra Rice som var en fødselsgave fra nabojentene.


4 kommentarer:

 1. Stilig! Hvor fant du kubene? Brukte du vanlig tapet og tapetlim eller noe slags decoupagelakk?

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Veldig god idè å tapetsere inni hyllen! Så koselig at du vil følge bloggen min, og at du ble med på give away.

  Håper søndagen din er fin!
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Det ble jammen stilig! Her på bloggen din var det mye fint! Jeg la meg til som følger jeg gitt! Jeg blogger også om hubby og hus og alt sånnt.

  SvarSlett
 4. Kubene er fra Ikea. Har brukt tapetlim , og decoupagelim over. Ble så krøllete med decoupagelim under og.

  Takk til dere som er nye følgere.

  SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.