Sider

søndag 24. april 2011

Opprustning for våren. Hva står på handlelista?Nå som det går mot lysere tider, så kommer også ønsket om litt lysere pynt på bordet.Den tunge sølvlysestaken med mange armer skal få gå i dvale , mens undertegnede går og tenker på å investere i denne Fiducia-vasen fra Ting. Den er jo bare helt nydelig , med sine sarte farger, og kan kombineres i alle varianter. Lys og avskårne om hverandre.

Videre har jeg gått altfor lenge og tenkt på denne apekatten. Også den fra Ting. Kjøpte nå ett blad der jeg så at den er mer populær enn noen gang, og ingen kan vel si nei takk til en slik designklassiker. Om den skal henge i gardinstanga til stuevinduet, eller på peishylla, er ennå ikke avgjort.
Men, først av alt blir det pynting foran inngangsdøra. Driver og bytter taket til svart galssert stein, og når vi sier bye bye til stillaset på onsdag, så blir det ett planterøsk i hagen. Høyt på ønskelisten står en stor, værbestandig , grå krukke til å plante ett tre i. Alla disse på bildet.Kanskje med ett oliventre, hvis de tåler litt svingende temperatur og hardt vær. Det får jeg nå sjekke først. 
Altå litt av hvert på handlelista, og vi får ta det litt pø om pø. Intet som haster.


3 kommentarer:

 1. Ja det er deilig å kunne begynne å pynte ute litt.
  Jeg SKAL ha ny trapp i år, og det gleder jeg meg til.
  Kos deg med planleggingen :o)))

  SvarSlett
 2. Så koselig å pynte med inngangspartiet. Det er jo så viktig:)
  Vi skal lage nytt inngangsparti i år, gleder meg:)

  SvarSlett
 3. Koselig inngangsparti!:)
  Benken kommer det bilder etterhvert... Må bare bli helt ferdig med det som skal gjøres :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.