Sider

fredag 22. april 2011

Påskepynt-Home made!
Med friskt mot, og slagordet:" Selvgjort er velgjort" , gikk turen til Panduro hobby. Der ble en boks med hjertehaner for små junior-hobbyister med hjem. Jeg og Vetle satte i gang. 12 haner skulle lages. Men , etter to halvlagde forkynte størsten at : "Nå orker jeg ikke hjelpe deg mer mamma".Han var lei, og resten falt på ho mor. Resultatet ses her.

Etter hvert viste det seg at de var igang i barnehagen også. Der hadde de laget verdens nydeligeste malte egg. Både Mikkel på ett, og vetle på 3,5 år hadde produsert to hver. Så da var vindusdekoren i boks.


Og , etter enda en runde på Panduro, ble det kjøpt inn utstyr til påskehare. Vetle skulle ha en liten barnehagevenninne på besøk, og vi åpnet ballet med produksjon av disse. Litt små biter, men med litt hjelp gikk det bra. Og med takhøyde for avsporing selvfølgelig.

Med noen tulipaner på spisebordet, og verdens søteste lille blomst med eggepynt fra familien Høvding i går, tror jeg man skal kunne gå helligdagene i møte. 
Litt synd bare at husmoren er alene, da mann og barn har tatt ferie. Undertegnede skal slite rundt på jobb, og krysser fingrene for at påskefreden har senket seg også der. 1 kommentar:

  1. Så koselig påskepynt!
    Håper du får en deilig påske.

    Klem Gitte

    SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.