Sider

lørdag 14. mai 2011

Da har vi begge rundet de 35!

Lagde egentilg dette innlegget i går, men under oppdateringen av blogger i går, så gikk det helt i stå, og i dag er innlegget borte.
Uansett, essensen er den, at vi nå begge har blitt 35 år. dette ble feiret på lørdag, med 32 gjester. 70 årsdag, med 70-tallsparty.Kostymene og outfitsen var upåklagelig, men dessverre ble kameraet liggende. glemte helt å knipse. Men det hele er jo lagret på natthinnen da.
Bordne var dekket med papptallerkner i litt retroinspirert motiv, og bestikkett var faktisk i plast, men en litt mer eksklusiv variant, som på avstand kunne se ekte ut.

I bollene var det reker, med loff, majones og lodderogn som tilbehør.Og sitron selvfølgelig. i glassene-hvitvin, med øl og brus til de som heller sverget til det.


Her sitter mor sjøl klar med ett glass velkomstdrink( rosevin, farris, annanas og sukker), og venter på at gjestene skal innta altanen.


1 kommentar:

  1. Hei på deg! Jeg skrev en lang kommentar da innlegget ditt var ferskt, men det ble slettet! Prøver igjen nå. Gratulerer på etterskudd, det så ut som en fin fest! Noen ganger er det like bra å ha det på netthinnen, man går litt glipp av øyeblikkene hvis man skal se festen gjennom et kamera. Du ser flott ut der på verandaen, fru U. Retro becomes you.
    Klemmer fra B

    SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.