Sider

mandag 30. mai 2011

Ny lampe på barnerommet!


Kjøpte Kamille på fredag, fordi jeg var syk og måtte gå tidlig fra jobb. Ble veldig inspirert av hjemmet til Misja i Danmark, som ble presentert der.Spesielt falt jeg for lampen hun hadde på barnerommet. Det var en lysekrone med masse pynt, hester, perler, blomster osv. virkelig dekorativ. Kommer fra noe som heter Keet i Huis, fra Nederland. lampen er ikke inne nå, så får ikke vist bilde.
I kjelleren har vi i allefall liggende en gammel IKEA-lysekrone, som ikke har fått noen anvendelse så langt i huset vårt.

Den har fått seg tre omganger med sprayboks fra Biltema. Metallic-blå. Egentlig bargt i hus til ett annet formål, men nå ble det dette istedet.
Etterpå er lampen pyntet med hvit lekehest fra Nille. Noen gamle papp-elefanter fra Indiska. En del kunstige blomster, og noen knallgrønne sommerfugler. Lampa har fått plass på Vetle sitt rom, og ble lant mer dekorativ enn den gamle hvite kuppelen. Ingen har lik heller da, så det er jo litt gøy.


Pærer får vi hanle inn i morgen, det har vi aldri liggende i reserve. Men det må vi begynne med, pærer og batterier. alltid mangelvare.


4 kommentarer:

 1. Så kul lampa ble! En god ide!

  SvarSlett
 2. Hei
  Nå ble det jo fest på barnerommet! Flott ble lampen.
  Tusen takk for koselig hilsen og søte ord på bloggen min.
  Ha en finfin dag!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Kjempefin lampe, nå har du inspirert meg litt her.. tror jeg må ta en tur i kjelleren..

  SvarSlett
 4. Stilig Fru U! Du har jammen sansen! Inspirerende!
  klem :)

  SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.