Sider

torsdag 12. mai 2011

Da har vi rundet 35!


Da er både Herr og fru U runet de trettifem. Dette ble feiret med flles 70-årsdag på lørsdga, og temaet var 70-tallsparty. Her var mange flotte kosteymer og outfits, men i kampens hete ble det glemt å feste dem på film. Kanskje like greit.....


Kveldens meny var reker og loff, med litt sitron, majones og lodderong. Tror det hele falt i smak, og jeg og Herr U har spist reker til vi så mann med jåen i etterkant.

Bordene var dekket med papptallertkner denne gangen, da det skulle være 32 gjester, og man var avhengig av å kunne rydde litt effektivt. Fikk tak i noen fine litt eksklusive plastgafler og kniver, som på avtand kunne se ut som ekte vare. he, he.

Hadde vært på lån i nabolaget, og fått låne både bord og stoler, så alle skulle sitte sånn nokenlunde greit.

Så var det bare å sitte på terrassen i gosværet, og vente på innstrømning av folk.
Her prøvesmakes fordrinken: Rosevin , blandet med farris, sukker, annanas og store mengder is. Den var ikke dum. Kjolen fra Oasis, i litt kokett 70-talls stil.
Fikk utrolig masse flotte gaver, som skal pressenteres i tt senere innlegg.1 kommentar:

  1. Gratulerer på etterskudd, kjære venn! Og velkommen i de voksnes rekker. Med en så ærverdig alder nytter det ikke nekte, voksenpoengene hagler jo! Litt er deilig er det også å slippe late som om man er ungdom og bare kose seg med denne fasen i livet, familie, barn, ha råd til å oppfylle noen av interiørønskene sine, være god på det en jobber med, øse av sin laaange erfaring! Hils gubben! Klemmer fra oss i Oslo!

    SvarSlett

Takker og bukker hvis du vil legge igjen ett hint om at du har vært innom.